top of page
Search
  • Writer's pictureDeccom Comunicació

Llepafils - Un vi en llauna!

La Cooperativa de Garriguella comercialitza el seu primer vi en llauna


La Cooperativa de Garriguella a l’Alt Empordà ha començat a envasar vi en llauna. Una nova línia de negoci que aquest celler ha decidit tirar endavant arran de comprovar el canvi d’hàbits dels consumidors per la pandèmia. L’enòloga de la Cooperativa Garriguella, Natàlia Duran, diu que està “convençuda” que la tendència anirà a en aquest sentit i destaca les facilitats d’aquests envasos.







“Hem vist que cada vegada hi ha més gent que va a la muntanya, a la platja o a fer activitats arreu i amb la llauna és molt pràctic. No pesa, s’aixafa i no necessites obridor“, explica. De moment, el celler alt-empordanès ha tret tres línies de producte, en envasos de 25 centilitres. Un blanc i un rosat d’agulla i un negre jove.

bottom of page