• Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco
 
agència comunicació girona

PUBLICITAT

Pla global de comunicació

Llançament 360º

plantejament - nus - desenllaç

DECCOM executa un pla global de comunicació per abastir les necessitats publicitàries de la teva empresa. Nosaltres en diem "Llançament 360°".

Posem en marxa la maquinària, per desenvolupar una estratègia pel teu negoci. Vols projectar un producte?, expandir la teva empresa?, generar una marca des dels seus inicis?


Ens encarreguem de tot el procés: direcció, producció, desenvolupament, disseny, interacció en mitjans audiovisuals, radiofònics, premsa, xarxes socials, impressió,...

Elaboració del contingut i el seu "Llançament 360°".

1/9

Visualitza alguns dels projectes realitzats!

WhatsApp Image 2021-05-08 at 11.49.09.jp

Unió Botiguers

Tossa de Mar

 

Campanya de comunicació digital per la Unió de Botiguers de Tossa . Disseny, publicitat en mitjans digitals, esdeveniments i complements gràfics per a la seva presentació.

Concepte, promoció de la fira de comerç local.

logo_web.png

Direct Nutrition

Farmacèutica

 

Campanya de comunicació i publicitat de producte. Elaboració de contingut gràfic, audiovisual i fotogràfic per a les XXSS. Més integració d'una "WEBAPP" per estimular les vendes als punts de venda, amb suports específics per a cada centre.

logo firma.png

Josep Pagès

CHEF

 

Pla de comunicació, premsa, publicitat a les XXSS i mitjans digitals. Elaboració de contingut gràfic, audiovisual i fotogràfic per a la seva expansió publicitaria.

logo-header-new.png

COOPERTIVA

Celler Gerisena

 

Producció audiovisual i fotogràfica per implementar productes a continguts digitals de l'empresa i planificació de la campanya publicitaria.

Mainali-logo-transparent_edited.png

MAINALI

Maquinària Industrial

 

Producció audiovisual i fotogràfica per implementar productes a continguts digitals de l'empresa i la seva pròpia difusió entre clients i proveïdors.