• Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco
 
agència comunicació girona

PUBLICITAT

Pla global de comunicació

Llançament 360º

plantejament - nus - desenllaç

DECCOM executa un pla global de comunicació per abastir les necessitats publicitàries de la teva empresa. Nosaltres en diem "Llançament 360°".

Posem en marxa la maquinària, per desenvolupar una estratègia pel teu negoci. Vols projectar un producte?, expandir la teva empresa?, generar una marca des dels seus inicis?


Ens encarreguem de tot el procés: direcció, producció, desenvolupament, disseny, interacció en mitjans audiovisuals, radiofònics, premsa, xarxes socials, impressió,...

Elaboració del contingut i el seu "Llançament 360°".

1/9

Visualitza alguns dels projectes realitzats!

logo_web.png

Direct Nutrition

Farmacèutica

 

Campanya de comunicació i publicitat de producte. Elaboració de contingut gràfic, audiovisual i fotogràfic per a les XXSS. Més integració d'una "WEBAPP" per estimular les vendes als punts de venda, amb suports específics per a cada centre.

logo firma.png

Josep Pagès

CHEF

 

Pla de comunicació, premsa, publicitat a les XXSS i mitjans digitals. Elaboració de contingut gràfic, audiovisual i fotogràfic per a la seva expansió publicitaria.

logo-header-new.png

COOPERTIVA

Celler Gerisena

 

Producció audiovisual i fotogràfica per implementar productes a continguts digitals de l'empresa i planificació de la campanya publicitaria.

Mainali-logo-transparent_edited.png

MAINALI

Maquinària Industrial

 

Producció audiovisual i fotogràfica per implementar productes a continguts digitals de l'empresa i la seva pròpia difusió entre clients i proveïdors.

Ü COLORS COSPORATIUS ULLET.png

SÜCS & KAKAÜ

Juice

 

Pla de comunicació i publicitat integral. Creació de la nova imatge corporativa i els seus elements, producció audiovisual i fotogràfica de producte, desenvolupament de la plataforma digital i projecció a mitjans nacionals.