top of page

FES-TE VISIBLE

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

Agència de Publicitat

T'ajudem a ser més visible. Vídeos i fotografies promocionals, campanyes de difusió a mitjans, redacció i disseny de continguts

​Pàgines Web

Creem la teva pàgina web a mida. T'acompanyem i assessorem en tot el procés. Disseny, continguts, escrits, interactivitat

Comunicació

Desenvolupament de l'estratègia a seguir, eines comunicatives, objectius, analítica i cronograma d'actuació. Seguim el teu pla.

Disseny Gràfic

Disseny per a cada element comunicatiu. Catàlegs, fulletons, carpetes, targetes, pancartes, cartells, photocall, sobres...

Xarxes Socials 

Gestionem l'estratègia, disseny i pla de comunicació de les teves xarxes socials. Un producte sense permanència fet a mida. Aquí fem xarxa.

Il·lustració

Creació d'imatges personalitzades per a la teva empresa. Etiquetatge, dibuixos promocionals, històries amb vida pròpia.

Branding

Fem la teva marca! Amb essència, valors i identitat corporativa. Elaborem el millor eslògan per la teva empresa i producte. 

Impressió

Tenim la maquinària. Fem el disseny, la impressió i col·locació de cada projecte. Vinils, rètols, impressió gran i petit format.

Posicionament Web

Vols fer aparèixer la teva pàgina web als principals buscadors i de forma orgànica? Gestionem el posicionament web SEO/SEM.

Fires Esdeveniments

Gestió integral amb projecció. Estands, logística, comercialització, promoció, seguretat, muntatge, coordinació.

bottom of page